Campingophugger.dk

Kom af med din campingvogn her hos os!

Få et tilbud på din campinvogn idag!

Indtast oplysninger om din campinvogn her:

Skal du af med din campingvogn?

sælg defekt campingvogn

Har du en campingvogn stående som du vil af med, så er Campingophugger.dk det rette sted for dig. Her tilbyder vi opkøb af campingvogne i hele landet, og betaler en rimelig pris for din campingvogn.

 

Alt efter standen kan du stå overfor at kunne modtage et beløb, et tilbud om gratis modtagelse eller i værste fald krævet miljøbehandlingsgebyrer for din campingvogn.  

 

Det kan nemlig være en langtrukken og bekostelig fornøjelse at skulle skille sig af med sin campingvogn nu om dage. Campingophugger.dk hjælper dig med at afskaffe din campingvogn på en let og bekvem måde, så du ikke selv skal sørge for bortskaffelsen og besværlighederne med dette.

 

Det eneste du skal gøre, er enten at udfylde vores formular her på siden eller ringe til os på +45 42 47 52 53, så vil vores personale vende tilbage med et tilbud hurtigt som muligt. Det er helt uforpligtende og gratis at indhente et bud.

Procedure

1) Ring eller udfyld formular

Du kan enten ringe til os eller indtaste campingvognens oplysninger i kontaktformularen på siden. Der går ikke særlig lang tid fra at vi har fået din henvendelse til at vi svarer tilbage.

2) Modtag et tilbud

Vi betaler gerne et beløb, hvis vi kan se materielværdi i campingvognen, om ikke andet vil vi tilbyde gratis bortskaffelse af denne.

3) Afhentning og betaling

Alt efter aftale kan vi enten sørge for afhentning eller kan i selv køre den ud til vores plads. Derefter vil i enten modtage betaling eller et tilbud om gratis modtagelse af campingvognen.

Lidt info

Skrotning af campingvogne

Det er et velkendt problem at der ikke er nogen reel løsning for skrotning af campingvogne fra statens side. Der foreligger ingen skrotningsgodtgørelse, som der eksempelvis gør med biler. Og autoophuggere vil helst være fri for at tage imod campingvogne, da der næsten ingen materielværdi kan udvindes fra disse. De fleste mennesker som ejer en brugt campingvogn, vælger derfor på eget initiativ at pille denne fra hinanden, hvorefter resterne køres til den lokale genbrugsstation. Undgå derfor besværet, og skrot campingvognen hos os, og få et uforpligtende tilbud.

Hvordan kan man komme af med sin campingvogn?

Står du inde med en udtjent campingvogn, og ved ikke hvordan du skal skaffe den af vejen. Så er Campingophugger.dk det rette sted for bortskaffelse af disse. Det kan nemlig være besværligt at komme af med en gammel campingvogn, og det sker primært ikke uden betaling hos de fleste autoophuggere, men her hos os er det anderledes. Vi betaler gerne et beløb eller i værste fald modtager omkostningsfrit campingvognen alt efter standen, og sørger for alt det tekniske som afhentning og fakturering. Det eneste du skal gøre, er at kontakte os enten her på siden eller på telefon, så står vi for resten. Du kan også komme ud til os med din campingvogn, hvor vi kan vurdere den på stedet, og du vil enten blive betalt et beløb eller få et tilbud om gratis modtagelse af campingvognen.

OM OS

Campingophugger.dk er en virksomhed, der udelukkende lever på at opkøbe brugte campingvogne.

Vi opererer i hele landet, men har hovedsæde i Sjælland. Personalet har flere års erfaring i branchen, og er derfor serviceminded og kyndige med hensyn til afvikling og afhentning af eventuel campingvogne.

Spørgsmål?

Har du andre spørgsmål, eller er du i tvivl om noget relateret til afskaffelse/salg af din campingvogn, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Call Now ButtonRing: +45 42 47 52 53