Om os

Hvem er vi?

Campingophugger.dk er en virksomhed med fokus på opkøb eller modtagelse af primært campingvogne med det formål at ophugge eller restaurere, og dernæst videresælge disse. Virksomheden er født med en iværksætterdrøm om at imødekomme behovet for at dække den manglende håndtering af udtjente campingvogne i samfundet.

 

Hos Campinophugger.dk bliver campingvognen enten ophugget og solgt i stumper/reservedele, eller renoveret til videresalg, hvis den kan vurderes til dette. Der bliver enten udbetalt en såkaldt skrotpræmie i fald det kan skønnes at campingvognen er af økonomisk værdi for virksomheden, eller bliver ejeren tilbudt gratis modtagelse, og i værste fald vil der kræves betaling for modtagelse af campingvognen. Vurdering af baseret på standen/alderen, og om der foreligger dokumentation i form af registreringsattest.

 

Vores personale har over 10 års erfaring i bilbranchen, og har tillige arbejdet med ophugning af skrotbiler i en lang årrække. Afdelingen er centralt placeret i København, og vi er i samarbejde med ophuggere rundt omkring i landet. Vores arbejde foregår i hele Danmark om det er Sjælland, Jylland eller Odense. Derfor står vores personale til rådighed for en hver der vil komme af med sin campingvogn. Så tøv ikke med at kontakte os om et tilbud for campingvognen, det er helt uforpligtigende.

Skal du af med din campingvogn?

Vil du af med din campingvogn er du mere end velkommen til enten at udfylde vores formular her på siden eller ringe til os direkte.

Call Now ButtonRing: +45 42 47 52 53